Frequently Asked Questions

Wat kan ik op GZONDR.nl?

GZONDR.nl helpt jou gezonder te leven. Op GZONDR.nl kun je alle organisaties bij jou in de buurt vinden die je kunnen helpen met gezonder leven. Bekijk de evenementen en abonnementen die ze aanbieden en schrijf je direct in!

Waar kan ik mezelf in/uit schrijven voor een evenement?

Nadat je bent ingelogd kun je in het Aanbod overzicht alle evenementen zien waarvoor je je kunt in/uitschrijven. Verder kun je op de pagina van iedere organisatie de aankomende evenementen van die organisatie zien.

Hoe sluit ik een abonnement af?

Op de pagina van iedere organisatie is een knop om de abonnementen van die organisatie te kunnen bekijken. Om een abonnement te kunnen afsluiten heb je een GZONDR-account nodig.

Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?

Via het "Mijn Abonnementen" overzicht kun je jouw abonnementen bekijken en stopzetten. Je kunt je abonnement niet stopzetten als er nog betalingen openstaan. Na het stopzetten van het abonnement zal er geen geld meer worden afgeschreven. Na het stoppen van je abonnement kun je er nog gebruik maken totdat het afloopt.

Is een GZONDR-account gratis?

Zeker! We willen gezondheid beschikbaar en vindbaar maken voor iedereen en daarom is GZONDR gratis en zal het dat ook blijven!

Wat gebeurt er als een evenement geannuleerd wordt?

Het is natuurlijk erg vervelend als een evenement niet door kan gaan. Daarom geven we je de mogelijkheid om je meteen in te schrijven voor een nieuw evenement!

Contact Formulier